Profil

f. 1966 på Fyn, bosiddende i Aarhus.

Anti-ekkokammer

At skrive er for mig at gå på opdagelse i den art, vi tilhører. Jeg opdigter mennesker, som jeg kaster ud i en vanskelig situation for så at undersøge, hvordan de vil reagere. Man kan måske sige, at jeg eksperimenterer med fiktive personer i mit lille ordlaboratorium.
Det resulterer fra tid til anden i en tekst, der er mere undersøgende end forklarende, og det kan godt efterlade læseren uden forløsning.

Hånden på hjertet: Mine tekster er slet ikke egnet til forløsning, men det er mit håb, at læseren bagefter vil kunne tænke nye tanker og måske forholde sig åbent til dem. Min drøm er nemlig, at vi alle bliver mere interesserede i at udvide vores horisont og ikke mindst prøve at forstå dem, der ikke ligner eller mener det samme som os selv.

Det er min overbevisning, at vi lever i en tid, hvor algoritmer og spindoktorer konstant fortæller os, hvem vi skal elske eller hade. Vi manipuleres i døgndrift via vores elektroniske gadgets, og aldrig har vores hukommelse eller tålmodighed haft trangere kår. Og hvordan er det gået til, at vigtige nyheder og informationer ikke bemærkes, hvis de ikke er klædt i gult og minder om underholdning?

Formålet med mine tekster er at udfordre fastlåste tankemønstre og den gængse måde at reagere på, og hvis jeg med mine skriverier kan bidrage en smule til refleksion og selvstændighed, vil jeg være stolt.